Graafmachines :
Wij staan voor u klaar met een breed dienstenpakket aan verhuurbare en bemande rups- en mobiele graafmachines, inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Deze machines beschikken over een breed assortiment van aanbouw mogelijkheden.
Grondverzet :
Onze rups- en mobiele graafmachines zijn inzetbaar op alle voorkomende grondverzet projecten. Onze gecertificeerde machinisten hebben ervaring in alle facetten van het graafwerk.
Grondverzet :
Grond verzet kunnen wij uitvoeren met verschillende kranen en tractoren met combidumpers
Bomen rooien, diverse machines inzetbaar
Ook voor het rooien van bomen, snoeien en vakkundig advies kunt u terecht bij ons.
Grondverzet :
Bij groot grondverzet maken wij gebruiken van Combidumpers. Door een perfecte combinatie van inhoud – draagvermogen zijn de dumpers zeer breed inzetbaar. De dumpers worden bij ons vooral ingezet in de landbouw en de grond-, weg-, en waterbouw

DUMPER WERKZAAMHEDEN

Bij groot grondverzet maken wij gebruiken van Joskin Comidumpers. Door een perfecte combinatie van inhoud – draagvermogen zijn de dumpers zeer breed inzetbaar. De dumpers worden bij ons vooral ingezet in de landbouw en de grond-, weg-, en waterbouw.

Case_Puma
iphone-klaas 002

GRONDWERK

Grondwerk wordt met precisie uitgevoerd. Wij maken gebruik van diverse  mobiele kranen met tiltrotator en rupskranen.

BAGGERWERK

Het onderhoud aan sloten wordt steeds belangrijker, doordat wij beschikken over goed materieel zijn grote bagger klussen voor ons geen probleem. Speciaal voor het baggeren beschikken wij over een bak van 3.50 meter breed met een inhoud van 1750 liter.

rooien iep ysgum 18 september 2009 014

BOMEN ROOIEN

Bomen rooien, diverse machines inzetbaar met sorteergrijpers

PROFILEREN

Diverse machines inzetbaar voor het profileren en uitdiepen van sloten.

Sequence 01.Still003

KILVEREN

Kilveren / egaliseren : inzetbaar een kilverbak 5 m breed en een dozerbak 5 m breed, inhoud 5 m³

KLEIN GRONDVERZET

Ook voor klein grondverzet bent u bij Haitsma aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse kleinere graafmachines (mini- midi kraan).

iphone-klaas 001

WE HOREN GRAAG VAN JE

Heb je vragen over Loonbedrijf Haitsma, de mogelijkheden en tarieven of wil je ons iets anders laten weten? We horen het graag.