Nieuw : Krone Comprima CF 155 XC X-treme

Loonbedrijf – Kraanverhuur Klaas Haitsma B.V. gaat naast het persen van vierkante balen nu ook starten met het persen van ronde balen. Daarvoor is er geïnvesteerd in een nieuwe KRONE Comprima CF 155 XC X-treme ronde balen pers. De Comprima CF 155 XC Semi Variabele persen kunnen verschillende balen maken van 125 cm t/m 150 cm, geheel naar de wens van de klant. De Krone balen overtuigen door persdichtheid en vorm.De pers-wikkelcombinatie is tevens voorzien van een balenkantelaar. Deze kan de balen automatisch op de platte kant neer leggen.

Ook beschikbaar met FOLIEBINDING :

Kwaliteit goed verpakken: Het gebruik van foliebinding wordt de baal in de perskamer al voorzien van éénzijdige klevende folie. In vergelijking met net en touw biedt folie een luchtdichte afsluiting van de buitenkant van de baal. Dit biedt de beste voorwaarden voor beste silagekwaliteit. Ook is de baal door de folie vormvaster. Door de foliebinding en de folie die de baal krijgt op de wikkelaar zijn de gewikkelde balen over de hele baal voorzien van voldoende folie. En zijn de balen minder gevoelig voor transportbeschadigingen. Het verwijderen van de folie is eenvoudiger en er is maar één soort afval.

Het KRONE NovoGrip systeem met 2 zware powerbelts met daartussen dwarstaven is inmiddels wereldwijd bekend.Dit zorgt ervoor dat de pers van elk denkbaar gewas een baal kan maken; door het tandwieleffect van de dwarsstaven moet de baal draaien en kan niet gaan stilstaan, droog, nat, plakkerig het maakt niet uit.

Krone_CF_155_XC_X-treme_Klaas1 Krone_CF_155_XC_X-treme_Klaas2