TWEE VLIEGEN IN ÉÉN KLAP! SLOOTREINIGEN IN ÉÉN WERKGANG!
In plaats van uitgraven met een kraan worden dicht geslibde sloten schoon gebaggerd en 20 mtr verspreid
Doorzaaien met de Vredo DZ229.075
Zeer nauwkeurig doorzaaien met een rijafstand van 7,5 cm. Perfect voor : kale plekken bijwerken, erosie voorkomen, wildschade herstellen, klaver bijzaaien en onkruid verdringen.
Doorzaaien met de He-Va grass-roller. Gemodificeerd nu met 16 uitlopen voor een beter zaad verdeling !
Voor het doorzaaien maken wij gebruik van onze HE-VA Grass Roller. Deze machine heeft vier werkgangen waardoor wij de werkzaamheden snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Met een kleine jaarlijkse investering in graslandonderhoud heeft u het hele jaar door fris en jong gras. Uw grasland blijft in optimale conditie, wat direct zorgt voor meer opbrengst en een betere kwaliteit ruwvoer.
Voor de beste ronde Balen : KRONE COMPRIMA CF 155 XC X-treme
De Comprima CF 155 XC Semi Variabele persen kunnen verschillende balen maken van 125 cm t/m 150 cm, geheel naar de wens van de klant. De Krone balen overtuigen door persdichtheid en vorm. Ook beschikbaar met FOLIEBINDING : Kwaliteit goed verpakken: Het gebruik van foliebinding wordt...
Voor de beste vierkante pakken : Krone Big Pack 1290 VC Generatie 5
Wij persen met de Krone Big Pack 1290 VC Generatie 5 grootpakpers ✅ Weeginrichting geïntegreerd ✅ Snij-inrichting VC met 51 messen ✅ Vochtmeting geïntegreerd ✅ Brede banden 710/40-22.5 De nieuwe generatie Big Pack, welke als echte high performance persen overtuigen. Bijzondere kenmerken van de nieuwe Big Packs zijn naast het nieuwe, moderne design het langere perskanaal en het nog robuuster uitgevoerde variabele vulsysteem VFS.
SLOOTONDERHOUD
Slootschonen, diverse machines inzetbaar : Tractoren, mini- midi- rups en mobiele kranen inzetbaar.

ZAAI-FREES COMBINATIE

Voor het loonwerk beschikken wij over diverse frezen : overtopfrees, unirotor messenfrees, spitfrees, walfrees, zodenfrees.

Op de foto : frezen en zaaien in één werkgang met een Massano overtop frees, welke geen bodemverdichting of freesbodem achterlaat, met een Samex zaaimachine.

MAAI-ZUIG COMBINATIE

De maai-zuig combinatie wordt door ons bedrijf ingezet voor het maaien van wegbermen en het verwerken van het maaisel.
Deze combinatie maait en zuigt de vegetatie in één werkgang, waardoor er minder bewegingen nodig zijn om het maaisel te verwijderen. Groot voordeel hiervan is dat het verkeer zo minimaal mogelijk wordt gehinderd. Klanten die gebruik maken van de maai-zuig combinatie zijn vooral de gemeentes en waterschappen.

BAGGERFREES

In plaats van uitgraven met een kraan worden dicht geslibde sloten schoon gebaggerd en 20 mtr verspreid.
De machine is ook voor normaal slootonderhoud te gebruiken. Dit kan door een rietsnijdeel aan de machine te monteren, wat de maaikorf en de walkantfrees (een bekend beeld in de herfst) in één werkgang kan vervangen. De machine kan in één werkgang de sloot uitgraven en de grond meteen in een dunne laag over het veld verspreiden. ,,Dit scheelt een hoop tijd en zorgt voor mooi werk’’. Door het verspreiden van de grond is een snelle hergroei van gras mogelijk en kan de gebruiker zijn land bijna het hele jaar benutten.

Kuilen

KUILEN

De Schuitemaken opraapwagens beschikken over de exacte snijkwaliteit. Een vast aangereden kuilbult kunnen we ook verzorgen door een laadschop en een vakkundige medewerker.

VIERKANTE BALEN

Wij persen met de Krone Big Pack 1290 VC Generatie 5 grootpakpers

✅ Weeginrichting geïntegreerd
✅ Verlengt perskanaal
✅ VariCut (VC) snij-inrichting
✅ Snij-inrichting VC met 51 messen
✅ Vochtmeting geïntegreerd
✅ Brede banden 710/40-22.5

De nieuwe generatie Big Pack, welke als echte high performance persen overtuigen. Bijzondere kenmerken van de nieuwe Big Packs zijn naast het nieuwe, moderne design het langere perskanaal en het nog robuuster uitgevoerde variabele vulsysteem VFS.
Zo kunnen er nog beter gevormde balen geperst worden. De VariCut snij-inrichting kan ingezet worden met het maximale aantal van 51 messen, of met een messencassette van maximaal 26 messen

WALLENFREZEN

Wij wallenfrezen met een zwaar uitgevoerde wallenfrees. Deze frees geeft mooi fijn freeswerk als resultaat. Deze zwaar uitgevoerde wallenfrees is ook zeer geschikt om direct naar het hekkelen mee te wallenfrezen.

SLOOT ONDERHOUD

Slootschonen, diverse machines inzetbaar : Tractoren, mini- midi- rups en mobiele kranen inzetbaar met maaikorven tot 5.50 breed.

RONDE BALEN

De Krone Comprima CF 155 XC Semi Variabele persen kunnen verschillende balen maken van 125 cm t/m 150 cm, geheel naar de wens van de klant. De Krone balen overtuigen door persdichtheid en vorm.De pers-wikkelcombinatie is tevens voorzien van een balenkantelaar. Deze kan de balen automatisch op de platte kant neer leggen.

Ook beschikbaar met FOLIEBINDING :

Kwaliteit goed verpakken: Het gebruik van foliebinding wordt de baal in de perskamer al voorzien van éénzijdige klevende folie. In vergelijking met net en touw biedt folie een luchtdichte afsluiting van de buitenkant van de baal. Dit biedt de beste voorwaarden voor beste silagekwaliteit. Ook is de baal door de folie vormvaster. Door de foliebinding en de folie die de baal krijgt op de wikkelaar zijn de gewikkelde balen over de hele baal voorzien van voldoende folie. En zijn de balen minder gevoelig voor transportbeschadigingen. Het verwijderen van de folie is eenvoudiger en er is maar één soort afval.

 

Het KRONE NovoGrip systeem met 2 zware powerbelts met daartussen dwarstaven is inmiddels wereldwijd bekend.Dit zorgt ervoor dat de pers van elk denkbaar gewas een baal kan maken; door het tandwieleffect van de dwarsstaven moet de baal draaien en kan niet gaan stilstaan, droog, nat, plakkerig het maakt niet uit.

WE HOREN GRAAG VAN JE

Heb je vragen over Loonbedrijf Haitsma, de mogelijkheden en tarieven of wil je ons iets anders laten weten? We horen het graag.